Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Individuele coaching

Bij TIEN-Spirit staat jouw verhaal centraal!

Met een systemische blik luister ik naar jouw verhaal en help je ontdekken waar je onrust, je vragen, je nieuwsgierigheid, je boosheid, je schuldgevoel, je schaamtje, je twijfel, je onzekerheid vandaan komt. Je maakt contact met je overtuigingen, je hulpbronnen en je valkuilen. Ik geef je de mogelijkheid om te kiezen. 

Leven vanuit jouw OER essentie

Ik zie jouw potentieel en daar werk ik mee. Jij hebt alles al in huis om te leven vanuit jouw OER essentie. Ik ben jouw tijdelijke gids, jouw spiegel, jouw liefdevolle steuntje in de rug. Ik beweeg mee (en soms tegen), ik vertrouw op dat wat komt. Ik werk intuitief en vaak put ik uit de volgende bronnen:

Biografie opdracht; schrijven van jouw levensverhaal tot nu toe.
- Coach gesprekken; binnen of lekker buiten in de natuur.
- Opstellingen (met vloerankers, representanten of voorwerpen).
- Creatieve opdrachten; moodboards, praatplaat tekenen, muziek collages.
 

Met behulp van systemisch coachen, familie en organisatie opstellingen kan ik je inzicht geven in dat wat jou mogelijk weg houdt van jouw potentieel. Op mijn pagina systemisch werk & familieopstellingen, vind je hierover meer informatie.

INTERESSE OF BEHOEFTE AAN MEER INFORMATIE: IK HELP JE GRAAG!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren