Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Team coaching

Bij TIEN -  Spirit staat “het verhaal” van het team centraal.

Ik help teams bij het (her) schrijven van “hun verhaal”, door ze te laten groeien in zelforganisatie, elkaars talenten te leren (h)erkennen en door ze bewust te maken van gekozen gedrag en het effect daarvan op teamresultaten.

Een team met een goed lopend verhaal is een team waarin de onderlinge relaties goed zijn, talent (h)erkent, versterkt en gebruikt wordt, energie, gelijkwaardigheid en een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel aanwezig is.

Hoe ziet een teamcoachingtraject er uit?


Ieder team is uniek, dat vraagt ook om een unieke aanpak. De exacte inhoud van het traject hangt sterk af van het vraagstuk van het team. Over het algemeen komen de volgende onderdelen terug in een coachtraject:

- Intake gesprekken; wat speelt er, wat is het doel van de coaching?

- Kick off sessie; verdieping hulpvraag en go - no go moment voor vervolg.

- Teamsessies; we vertragen om te versnellen. We luisteren, beleven en we komen in actie!

Wat levert het op?

Op voorhand kan ik je niet garanderen dat het team coachtraject direct iets op levert. Wel ben ik er van overtuigd dat het een bijdrage levert aan:

Inzicht in (onbewuste) patronen en handvaten geeft om deze patronen te doorbreken.
- Verandering in het hier en nu.
- Van voordoen naar zelf doen en de regie in eigen handen krijgen en houden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?: NEEM CONTACT OP!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren