Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Coaching samengestelde gezinnen (& koppels) 

Rust en harmonie in je samengestelde gezin. Een logisch verlangen toch?

Jazeker, zelf heb ik ook dit verlangen voor ons samengestelde gezin, bestaande uit mijn partner en zijn 2 kinderen. De lessen uit mijn eerdere relatie, waar ik stiefmoeder van 3 kinderen was, helpen me nu om de rust en harmonie bewaken.

Als ik tijdens mijn vorige relatie geweten had over de complexiteit van een samengesteld gezin en de invloed die ik daar op uit had kunnen oefenen, door meer inzicht te hebben in hoe een samengesteld gezin werkt. Had ik mezelf, mijn ex en vooral de kinderen veel verdriet, energie, schuldgevoelens, boosheid en onbegrip kunnen besparen. 

Met deze ervaring in mijn rugzak heb ik gekozen om samengestelde gezinnen te gaan begeleiden bij inzicht krijgen in en verantwoordelijkheid te nemen voor eigen gedrag om zo toe te werken naar meer rust en harmonie en het volledige potentieel van het samengesteld gezin te zien en te (h)erkennen.  Dit doe ik met behulp van de Stiefgoedmethodiek®

De Stiefgoedmethodiek® bestaat uit 6 fases en is dé methode om problemen op te lossen en toe te werken naar duurzame rust en harmonie. De Stiefgoedmethodiek® is inmiddels ingezet bij 3000 gezinnen. Uit het laatste onderzoek blijkt dat 90% van de cliënten één jaar na afronden van het traject nog samen zijn. 

De Stiefgoedmethodiek® sluit aan op de volgende momenten:

  • Voorbereiding op het vormen van een samengesteld gezin.
  • Als het niet goed gaat in je relatie of samengesteld gezin.
  • Bij het onderhouden van hervonden balans

De Stiefgoedmethodiek® Wat levert het op?

  • Inzicht in (onbewuste) patronen en handvaten om deze patronen te doorbreken.
  • Verandering in het hier en nu.
  • Praktische tools om het geleerde zelf toe te passen en de regie in handen te houden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?: NEEM CONTACT OP!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren