Systemische coaching

 

Bij TIEN-Spirit staat jouw verhaal centraal!

 

Met een systemische blik luister ik naar jouw verhaal en help je ontdekken waar je onrust, je vragen, je nieuwsgierigheid, je boosheid, je schuldgevoel, je schaamtje, je twijfel, je onzekerheid vandaan komt. Je maakt contact met je overtuigingen, je hulpbronnen en je valkuilen. Ik geef je de mogelijkheid om te kiezen. 

 

Ik zie jouw potentieel en daar werk ik mee. Jij hebt alles al in huis om te leven vanuit jouw OER essentie. Ik ben jouw tijdelijke gids, jouw spiegel, jouw liefdevolle steuntje in de rug. Ik beweeg mee (en soms tegen), ik vertrouw op dat wat komt. 

Met behulp van systemisch werk (familie en organisatie opstellingen) kan ik je inzicht geven in dat wat jou mogelijk weg houdt van jouw potentieel.

 

Systemisch werk

We leven allemaal in systemen zoals families, werk, relaties, verenigingen en onze vriendenkring. Veel van onze onderbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen vinden hun oorsprong in het systeem waarin we zijn opgegroeid. Uit loyaliteit naar het systeem, leven we vaak vanuit dat wat "gewoon" was in het systeem van herkomst. We herhalen gewoontes en patronen. 

 

Opstellingen

Soms werkt een patroon alleen niet meer in je huidige leven en krijg je er last van, doordat je in dynamieken terecht komt, die jou niet helpen om vanuit jouw essentie te leven. 

Misschien ben je gewend altijd de verantwoordelijkheid naar je toe te trekken? Misschien denk je vooral aan anderen en vergeet je jezelf? Of heb je het gevoel dat je iets bij je draagt, wat niet van jou is? Soms kan het ook zijn dat je steeds op zoek bent naar je plek.

Angst, schuld, onzekerheid, geen keuzes durven maken, rusteloos, onduidelijke lichamelijke klachten, kunnen allemaal symptonen zijn dat iets niet de aandacht krijgt die het verdiend.

Met behulp van een opstelling, waarin we een ruimtelijke weergave van het systeem laten zien, geef ik inzicht in onbewusten patronen en dynamieken. 

Een opstelling kan plaats vinden met representanten, maar vaker met vloerankers of door middel van poppetjes en voorwerpen op een tafel.

 

 

 

 

INTERESSE OF BEHOEFTE AAN MEER INFORMATIE: IK HELP JE GRAAG!